Новини України та Світу

Xiaomi презентувала Mi Electric Scooter 1S та Mi Electric Scooter 1S в Україні

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi провела глобальну презентацію, на якій показала свій фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 для міжнародного ринку та інші продукти. Також стало відомо, коли в Україні з’являться нові продукти Xiaomi, і скільки вони будуть коштувати. В Україні тепер з’являться електричні самокати Mi Electric Scooter Pro 2 та Mi Electric Scooter 1S, які схожі в плані конструкції та дизайну, але відрізняються по характеристиках. 

Старша модель Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 оснащена 300-ватним двигуном, подвійною гальмівною системою, пневматичними шинами, які поглинають удари, та складною конструкцією. На одному заряді акумулятора об’ємом 12.8 А/г самокат може подолати відстань в 45 кілометрів на швидкості 25 кілометрів на годину та нахил в 20%. Самокат важить 14.2 кілограма. Вбудований LCD-дисплей дозволяє користувачам переглядати та контролювати багато показників, у тому числі швидкість та режим руху. 

Пізніше повинна вийти спеціальна версія Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, яка буде створена у співпраці з командою Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, але поки подробиць про неї немає. 

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S отримав такий самий двигун, але ємність його акумулятора нижча – 7,65 А/г. Це дає йому проїхати до 30 кілометрів, а максимальна швидкість не відрізняється від Mi Electric Scooter Pro 2 – 25 кілометрів на годину. Максимальний нахил також трохи нижчий – лише 14%. Самокат важить 12.5 кілограма. 

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 коштуватиме 16999 гривень, а Xiaomi Mi Electric Scooter 1S – 13999 гривень. Обидва самокати почнуть продаватись на початку серпня. 

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Експерти оприлюднили список найкращих Android-смартфонів

    Загалом у рейтингу ресурсу опинилося сім смартфонів: чотири від Google, два від Samsung та один…

    17.10.2024

    Чим і як протирати смартфон, щоб не пошкодити екран та корпус

    На поверхні смартфонів можуть накопичуватись небезпечні бактерії. Чому потрібно дезінфікувати телефон? Смартфон є найбруднішим технічним…

    17.10.2024

    iPhone наступного року може отримати несподівану нову кнопку

    Це може здатися смішним, але, схоже, найбільші апаратні оновлення для iPhone стосуються кнопок. Після додавання…

    17.10.2024

    7 функцій, без яких не варто обирати роутер

    Маршрутизатор, безумовно, найважливіша частина мережі Wi-Fi. Якщо ви думаєте про покупку нового пристрою, зверніть увагу…

    17.10.2024

    Samsung показала відео розпакування Galaxy Ring через три місяці після анонсу

    Компанія Samsung почала тизерити своє перше смарт-кільце Galaxy Ring ще на початку року на презентації…

    17.10.2024

    Чому штучний інтелект у телефоні не гарантує безпеку

    Останніми роками штучний інтелект (AI) став невід'ємною частиною наших смартфонів. AI допомагає покращити фотографії, прискорює…

    17.10.2024