Xiaomi презентувала Mi Electric Scooter 1S та Mi Electric Scooter 1S в Україні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi провела глобальну презентацію, на якій показала свій фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 для міжнародного ринку та інші продукти. Також стало відомо, коли в Україні з’являться нові продукти Xiaomi, і скільки вони будуть коштувати. В Україні тепер з’являться електричні самокати Mi Electric Scooter Pro 2 та Mi Electric Scooter 1S, які схожі в плані конструкції та дизайну, але відрізняються по характеристиках. 

Реклама

Старша модель Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 оснащена 300-ватним двигуном, подвійною гальмівною системою, пневматичними шинами, які поглинають удари, та складною конструкцією. На одному заряді акумулятора об’ємом 12.8 А/г самокат може подолати відстань в 45 кілометрів на швидкості 25 кілометрів на годину та нахил в 20%. Самокат важить 14.2 кілограма. Вбудований LCD-дисплей дозволяє користувачам переглядати та контролювати багато показників, у тому числі швидкість та режим руху. 

Пізніше повинна вийти спеціальна версія Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, яка буде створена у співпраці з командою Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, але поки подробиць про неї немає. 

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S отримав такий самий двигун, але ємність його акумулятора нижча – 7,65 А/г. Це дає йому проїхати до 30 кілометрів, а максимальна швидкість не відрізняється від Mi Electric Scooter Pro 2 – 25 кілометрів на годину. Максимальний нахил також трохи нижчий – лише 14%. Самокат важить 12.5 кілограма. 

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 коштуватиме 16999 гривень, а Xiaomi Mi Electric Scooter 1S – 13999 гривень. Обидва самокати почнуть продаватись на початку серпня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: