На Prometheus з’явився курс по англійській мові для початківців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На українській освітній платформі Prometheus з’явився безкоштовний курс, який був створений разом з EnglishDom та призначений для людей, які хочуть вивчити англійську мову з нуля, про що каже його назва “Англійська для початківців”. Цей курс складається з 25 занять, які створені у вигляді коротких відеоуроків та навчальних текстів, призначених для закріплення матеріалу. Вся програма призначена на три місяці, учням слід буде вчитися два рази на тиждень. Зареєструватися на курс можна за цим посиланням.

Цей курс буде ідеальним для тих, хто майже не знає англійської мови, має дуже бідний словниковий запас та хоче оволодіти базовою граматикою. Після закінчення курсу студент зможе розповідати про себе, сім’ю, погоду, подорожі, гаджети, свята та традиції, задавати загальні питання та писати неважкі тексти. Для того, щоб отримати сертифікат про отримання рівня A1-A2 Elementary від платформи Prometheus, необхідно буде набрати відповідний загальний бал після виконання тестів до всіх 25 уроків. 

Співзасновник Prometheus Іван Примаченко зауважив, що на платформі вже було сім курсів по вивченню англійської мови для різних рівнів, але не вистачало курсу для початківців, і тепер він, нарешті, з’явився. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Курс був створений у співпраці з онлайн-школою англійської мови EnglishDom, і її СЕО розповів деякі подробиці про цей курс. За його словами, курс включає в себе 100 відеороликів, 200 тестових тренувань та 750 слів. У цей курс було вкладено десятирічний досвід методистів школи EnglishDom та використано комунікативні методики Кембриджа та Оксфорда. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.