Kyivstar презентував перший український серіал в TikTok

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український оператор мобільного зв’язку Kyivstar презентував серіал “ВСЕ Є: Screenlove”, який став першим українським TikTok-серіалом та доступний для перегляду на офіційному аккаунті оператора в соціальній мережі TikTok. Головні ролі в серіалі отримали актори Ліза Василенко та Міша Соколовський. 

Серіал вийшов три тижні тому та набрав за цей час понад 13000 підписників та понад 120000 лайків. Варто нагадати, що це не перший серіал від Kyivstar, оскільки ще рік тому оператор презентував на YouTube свій перший серіал під назвою “Київська зірка”. У Kyivstar вважають, що таким чином вдасться встановити більш тісний зв’язок з молодими поколіннями користувачів, які використовують TikTok, а також це дасть можливість більш глибоко ввійти в сегмент створення мультимедійного контенту. 

Фішкою нового серіалу називають його формат “Screenlife”, що означає, що всі події відбуваються на смартфонах головних героїв. Це означає, що серіал знімали майже повністю саме за допомогою смартфона. Тривалість всіх серій – одна хвилина, а всього їх одинадцять. Серіал знімали в карантинний період протягом двох днів, а стадія постпродакшну тривала близько місяця. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.