Протягом двох років Nextbike/Bikehow використали більше 75 тисяч разів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що за останні два роки послугами шерінгу велосипедів кияни скористалися більше 75 тисяч разів. Мер розповів, що у Києві система суспільного велопрокату, презентована два роки назад, стрімко набирає популярності, і за цей час гості міста та кияни скористалися більше 75 тисяч разів. Якщо минулого року все починалося з 33-х станцій, то цього року їхня кількість зросла до 302-х. Також варто зауважити, що для прокату зараз доступно більше тисячі велосипедів, а, згідно з повідомленнями інвесторів, протягом найближчих тижня-двох завезуть ще тисячу. 

Також мер нагадав, що цього року сервіс прокату велосипедів Nextbike був перейменований на Nikehow, а також презентував новий мобільний додаток та знизив вартість разової поїздки. Він також зауважив, що на даний момент у Києві продовжуються роботи над збільшенням кількості велодоріжок. На даний момент їхня сумарна кількість складає більше 100 кілометрів, а ще 17 кілометрів – це довжина смуг суспільного транспорту, де, згідно з законом, дозволений і велосипедний рух. Також на всіх вулицях, які зараз облаштовують, паралельно створюють нові велодоріжки. 

Віталій Кличко також додав, що за проханням велоспільноти продовжується облаштування велозаїзду з Набережного шосе на міст Метро. Завершити ці роботи планують вже в кінці цього місяця. Також було встановлено перші велосипедні парковки біля соціальних будівель, станцій метро та адмінбудівель. Протягом літа таких парковок, за словами мера, таких парковок має з’явитися набагато більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.