Як отримати 120 Гб мобільного інтернету від Lifecell

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз велика кількість операторів мобільного зв’язку запускає акційні пропозиції, в рамках яких можна отримати подарунок від оператора при покупці смартфона. В рамках такої акційної пропозиції оператор Lifecell пропонує 120 ГБ мобільного інтернету користувачам, які куплять смартфон у салонах оператора. 

На жаль, під акційну пропозицію попадають не всі смартфони, а лише конкретні моделі, які перераховані на сайті Lifecell: Samsung Galaxy A01, A51, A30s та A31. Як можна побачити, мова йде про смартфони з різних цінових сегментів, тому майже будь-який користувач знайде щось на свій смак. Особливо важливою ця акція буде при покупці бюджетного смартфона, як-от Samsung Galaxy A01, оскільки переважно покупці таких бюджетних девайсів хочуть зекономити на послугах мобільного зв’язку, але думаю, що й покупець середньобюджетного Galaxy A51 не відмовиться від такої пропозиції. 

Для того, щоб скористатися цією акційною пропозицією, слід вставити у свій новий смартфон SIM-карту Lifecell, а якщо її немає – купити й активувати. Після цього слід ввести USSD-команду *789#, після чого у відповідному меню слід вибрати опцію “Підключити”. Коли вашу заявку переглянуть і схвалять, ви отримаєте на свій мобільний баланс 10 ГБ мобільного інтернету, і від цього моменту протягом 12 місяців ви будете щомісяця отримувати 10 ГБ до основного пакету послуг. Зрозуміло, це не працюватиме у тому випадку, якщо у вашому тарифі передбачений безлімітний мобільний інтернет, але не слід забувати про можливість подарувати цей акційний трафік іншому абоненту Lifecell. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.