Новий оператор мобільного зв’язку презентував наддешевий тарифний план

Оператор мобільного зв’язку LycaMobile, який не так давно на українському ринку мобільних послуг, з’явився буквально декілька років, що справді мало, порівнюючи з операторами, які входять у так звану “велику трійку”. Оператор повинен конкурувати з суперниками, в тому числі й зі членами “великої трійки”, і для цього найкраще підходять дешеві пакети послуг. 

Мобільний оператор LycaMobile має ключову перевагу над конкурентами у вигляді відсутності салонів, промоутерів та інших працівників, а також використання інфраструктури Vodafone. Завдяки цьому витрати набагато менші, внаслідок чого можна знизити ціни послуг для користувачів. 

На даний момент оператор мобільного зв’язку LycaMobile пропонує три різні тарифні плани. Перший, найоптимальніший, надає користувача 4 ГБ інтернету, 200 хвилин для викликів на будь-які номери, в тому числі й міські. При цьому оператор надає ще й 30 хвилин для дзвінків за кордон, безліміт на виклики у своїй домашній мережі, 30 SMS на номери інших операторів на безліміт на SMS у мережі LycaMobile.

Цей тарифний план отримав назву “Все в одному XS”, і його головною перевагою є його ціна, яка складає лише 50 гривень в місяць. В наш час таку ціну справді важко знайти, оскільки найближчою по ціні пропозицією є “соціальні” тарифні плани від операторів, які входять у “велику трійку”, але вони коштують 60-70 гривень, які при цьому пропонують набагато меншу кількість послуг. Для замовлення SIM-карти LycaMobile потрібно перейти на офіційний сайт оператора та оформити замовлення. Також на офіційному сайті є інші тарифні плани, які хоч і коштують дорожче, але все одно значно вигідніші, ніж у інших операторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.