Vodafone запропонував новий тариф за 3 гривні в день, у якого немає аналогів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент абонентська база Vodafone налічує понад 20 мільйонів людей, і це не дивно, оскільки оператор, незважаючи на свою величину та долю на ринку, пропонує послуги за досить доступними цінами. Тепер Vodafone оновив один зі своїх старих тарифних планів, завдяки чому користувачі тепер можуть отримати доступ до досить непоганого об’єму послуг за доступною ціною. 

Одним з головних критеріїв під час оцінювання того, чи варто вибирати той чи інший тарифний план, є його співвідношення ціни до послуг, які отримує користувач. Тут в цьому плані все справді добре – користувач отримує 20 ГБ мобільного інтернету 4G LTE, 700 хвилин для викликів на номери інших операторів та міські номери, але при бажанні їх можна обміняти на 300 хвилин та безліміт в мережі Vodafone. Тут вже кожен користувач може вибрати ту кількість хвилин, яка йому потрібна, в залежності від його сценарію використання смартфона. 

Тарифний план, про який іде мова, називається “Vodafone SuperNet Turbo”, і в його рамках користувач отримує справді непоганий список послуг за досить скромну ціну в 100 гривень, що, по суті, не сильно більше від теперішнього мінімуму у вигляді “соціальних” тарифних планів, які коштують близько 70 гривень. Тарифний план Vodafone SuperNet Turbo буде доступним для підключення на всій території України. Варто також зауважити, що абонент, який підключить цей тарифний план, може за досить невисоку суму отримати доступ до Vodafone Video PASS, що зараз надає можливість отримати безкоштовну підписку YouTube Premium аж на чотири місяці. Детальніше про Vodafone SuperNet Turbo та Video PASS можна прочитати на офіційному сайті оператора. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.