Kyivstar перевів більше мільйона абонентів на контракт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Kyivstar на даний момент є найбільшим в Україні, і зараз кількість його абонентів, які перейшли на контрактну форму обслуговування, перевищила мільйон осіб. П’ятірка міст, в яких користувачі найбільш охоче переходять на контрактну форму обслуговування, складається з Києва, Одеси, Дніпра, Львова та Кривого Рогу. 

Що цікаво, за перші декілька місяців цього року, у порівнянні з минулими трьома роками, було найбільше переходів на контрактну форму обслуговування. Тут річ у тім, що Kyivstar пропонує перехід різними способами, в тому числі й у партнерів – магазинах Allo, ЖЖУК, Ringo та інших. Перейти можна навіть дистанційно, замовивши доставку кур’єром, яка, до речі, здійснюється на всій території України. 

У Kyivstar розповіли, що буквально протягом року кількість абонентів, які перейшли на контрактну форму обслуговування, зросла аж на 40 відсотків. При цьому варто зауважити, що ці клієнти набагато частіше у відсотковому відношенні використовують смартфони та мобільний інтернет, самого мобільного інтернету використовують у три рази більше, у чотири рази частіше здійснюють виклики на номери інших операторів, удвічі частіше дзвонять за кордон, і все це, зрозуміло, якщо порівнювати з тими абонентами, які користуються послугами за попередньою оплатою. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головними перевагами контрактної форми обслуговування є можливість використовувати послуги зараз, а оплачувати їх пізніше, хороший захист номера від зловмисників, та велика кількість послуг, які входять у тариф без потреби додаткової оплати. Також є можливість підключити декілька номерів до одного рахунку, і для цього навіть є спеціальний тарифний план під назвою “Родина”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.