Київстар представили новий мобільний додаток Star.Docs

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найвідоміших українських операторів Київстар сумісно з компанією, яка займається розробкою програмного забезпечення, представив мобільний додаток Star.Docs для електронного обміну документами та проведення різних операцій над ними. Після того, як різноманітні питання було узгоджено, обмін та зберігання, а також підписання документів за допомогою смартфона стало можливим.

До цього часу сервіси, які дозволяли здійснювати різноманітні операції над документами, були доступні тільки у вигляді мобільних версій веб-сайтів. З додатком Star.Docs у користувачів з’явиться можливість переглядати документи, вносити зміни, приймати важливі рішення і все це за допомогою смартфона або планшета.

Зі встановленим додатком ви зможете:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • підписувати електронні документи;

  • переглядати вміст документів;

  • підтверджувати запити на видалення електронних документів;

  • обговорювати документи в чаті;

  • зберігати файли, а також мати до них постійний доступ;

  • отримувати корисну інформацію про документи;

Дизайн цього додатку простий та приємний, тому будь-хто без зайвих проблем зможе у ньому розібратись. Також варто зазначити, що Star.Docs дозволяє відстежувати статус документів — чи підписаний він, чи підписав його партнер, а так інші важливі нюанси. Є функція групового підписання документів, яка спрощує життя тоді, коли потрібно підписати купу однотипних документів.

Щодо безпеки, то при розробці Star.Docs то вся інформація зашифрована в онлайн-сервісі. Для гарантії від втрати даних проводить регулярне резервне зберігання файлів, тому не варто переживати за важливі документи. Завантажити цей додаток можна вже через Google Play Market чи App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.