Новий тариф від Київстар пропонує безліміт майже на все

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найпопулярніших (якщо не найпопулярніший) операторів нашої країни Київстар запускає нові тарифні плани. Якщо ви сумуєте за цими карантинними безлімітами на все, то у нас є хороша новина — новий тариф від Київстар підійде для тих, хто бажає отримати необмежений доступ до різноманітного контенту. Цієї інформації вже достатньо, але ми розкажемо вам більше, аби ви були повністю проінформовані.

Отже, умови базового пакета тарифного плану досить прості. Ви отримаєте дванадцять гігабайт, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, а також сто двадцять хвилин дзвінків до інших операторів України, включно зі стаціонарними номерами. Також ці сто двадцять хвилин можна витратити на дзвінки за кордон, а саме на номери: Італії, Польщі, Німеччини, Чехії та Росії. Також в тарифний план входять послуги Київстар ТВ, а також можливість користуватись захисною програмою StarGuard Lite.

Однак ми всі розуміємо те, що найбільше нас цікавить “карантинна” частина тарифу, яка надає необмежений доступ до різноманітних ресурсів. Серед списку доступних сайтів та сервісів ви знайдете Вікіпедію, найпопулярніші соціальні мережі, месенджери, онлайн-бібліотеку Prometheus та багато-багато іншого. Також користувачі матимуть необмежений доступ до сервісу YouTube та популярної гри про танкові баталії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, скільки коштує цей тарифний план, який, до речі, називається “розваги без меж”? Ціна дуже навіть демократична — 175 гривень за чотири тижні користування. Для того, аби почати використовувати новий тарифний план, придбайте нову сім-карту або ж використайте сервіс “Мій Київстар”. Якщо ж вас цікавить більше інформації, то радимо відвідати інформаційну сторінку на офіційному сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.