Vodafone збільшить швидкість інтернету в кількох областях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Vodafone, який є третім по величині мобільним оператором в Україні, продовжує збільшувати покриття 4G LTE в Україні. Зараз компанія встановлює по всіх областях нове обладнання, яке працює в діапазоні від 900 мегагерц. 

Згідно офіційній заяві оператора, розгортати покриття будуть з заходу на схід. Ще два дні тому компанія почала встановлювати нове обладнання в ряді областей, серед який є Волинська, Івано-Франківська, Чернівецька та Львівська. Після завершення робіт мережа 4G LTE буде перенесена на 900 МГц. Особливо важливо це буде в сільській місцевості, де переважно найбільші проблеми з якістю зв’язку. 

Оператор також заявив, що на населений пункт буде відведено приблизно 1-2 тижні, причому компанія буде враховувати потреби своїх потенційних та дійсних абонентів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім розширення діапазону 4G LTE Vodafone також покращує якість зв’язку та швидкість там, де трафік найінтенсивніший. Незважаючи на карантин, оператор розширив своє покриття новими вишками в багатьох областях, серед яких э Закарпатська, Одеська, Дніпропетровська, Житомирська, Херсонська, Чернівецька, Полтавська та Волинська, а також у багатьох містах, серед яких є Одеса, Дніпро, Київ, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ, Запоріжжя та Кропивницький. 

За експертними оцінками, на даний момент більше 70 відсотків жителів України мають доступ до 4G LTE-Інтернету від Vodafone, тому зараз компанія хоче його розширити. При цьому до 3G доступ є у 86 процентів. Лише за минулий місяць до мережі оператора Vodafone приєднались понад 175 тисяч з понад 140 населених пунктів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.