Vodafone TV доступний безкоштовно на три місяці

Літом дуже багато операторів організовують різні акції, це стосується і третього по величині оператора в Україні, компанії Vodafone. Так, зараз до кінця липня можна підключити послугу Vodafone TV в рамках пакету послуг “Оптимальний”. 

Для початку абоненту слід придбати один зі смартфонів, які приймають участь в акції (мова йде саме про салони Vodafone чи офіційний сайт компанії). Після цього смартфон треба активувати з SIM-картою Vodafone, встановити з магазину програм Google Play мобільний додаток Vodafone TV і залишити фахівцю по роботі з клієнтами свій номер телефону (у випадку покупки в офлайн-салоні). Якщо ви купили смартфон на офіційному сайті, менеджер повинен проінформувати вас про це незабаром після покупки, і вже через три доби акція буде активована, після чого ви зможете користуватись додатком Vodafone TV в рамках тарифного плану “Оптимальний” для перегляду пропонованого контенту. 

Ця пропозиція входить до “Літо з Vodafone TV” – акції компанії, яка діятиме для абонентів Vodafone до кінця літа. Акційна пропозиція працюватиме по всій території України, окрім АР Крим та тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської області. Ще одна цікава акція, яку організувала компанія Vodafone – можливість отримати підписку YouTube Premium на чотири місяці, для чого слід лише підключити послугу Video PASS. Варто також знати, що у випадку, якщо у ваш тариф вже входить ця послуга, або й безліміт, Video PASS не вийде підключити. Більше про це можна дізнатись на офіційному сайті мобільного оператора Vodafone. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.