Акція обміну смартфонів від Київстар — усе, треба знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно до України таки завітало таке явище, як trade-in, або, якщо казати простіше — просто обмін. Річ у тім, що на Заході, а саме в розвинутих країнах, ніхто не зберігає цілу купу старих смартфонів та різних пристроїв. Їх обмінюють на нові, однак потрібно ще доплатити. Так, у США та деяких інших державах trade-in використовують навіть тоді, коли купують автомобілі. Отже, у нашій країні деякі великі підприємства також запустили таку акцію. Серед цих підприємств опинився Київстар, який пропонує обміняти старий смартфон на щось новіше.

Як правильно здійснити обмін смартфона?

Для того, щоб обміняти смартфон, потрібно, аби він задовольняв певні умови. Так, йому має бути не більше шести років, а також він має бути у повністю робочому стані. Є хороша новина для тих, хто не має бажання виходити на вулицю для оцінки смартфона — його можна оцінити на офіційному сайті! На сайті Київстар потрібно вказати обрати модель того смартфона, який ви плануєте здати, а також того, який ви бажаєте отримати. Після цього вам покажуть ту суму, яку потрібно доплатити. Однак, це приблизна ціна. Точно ваш пристрій оцінить сам фахівець.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сам trade-in потребує того, щоб ви відвідали офіційний магазин Київстар. З собою ви маєте мати: ідентифікаційний код, паспорт та ваш старий смартфон. Різні аксесуари впливають на ціну смартфона, тому не забудьте чохол, навушники, зарядний пристрій та коробку.

В магазині потрібно пройти процедуру оцінки пристрою. Спеціаліст оцінить якість, врахує наявність певних аксесуарів та оголосить вартість вашого смартфона. Коли різниця у вартості буде підрахована, потрібно буде підписати договір обміну. Різницю, яку ви маєте доплатити, можна сплатити одразу, або взяти кредит. Усі смартфони, які ви можете отримати, є ліцензійні, а також на них є гарантія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.