В ПриватБанку виявивили новий вид шахрайства

В ПриватБанку виявивили новий вид шахрайства
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З розвитком технологій шахрайські схеми теж вдосконалюються. Зокрема, зараз існує безліч способів, як зловмисики виманюють в жертв конфенденційну інформацію, яка стосується їхніх власних банківських рахунків, і одержують доступ до їхніх грошей.  Зараз же, стало відомо, що ПриватБанк виявив новий вид шахрайства і попередив про нього своїх користувачів.

В ПриватБанку виявивили новий вид шахрайства

Що відомо про новий вид шахрайства в ПриватБанку?

Вам можуть зателефонувати з реального номеру банка +380567161131 і називатися менеджером установи. Далі повідомити сумну новину, що з вашого рахунку намагалися зняти або переказати кошти, але банк, нібито, заблокував транзакцію. Для безпеки ваших грошей пропонують заповнити анкету і змінити CVV2-код.

Що тут не так?

Номер +380567161131 дійсно належить банку, проте він використовується лише для прийому дзвінків. Якщо вам телефонують з цього номеру у жодному разі не беріть слухавку, це шахраї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також варто пам’ятати, що ПриватБанк не телефонує й не надсилає повідомлень, щоб попросити клієнтів зазначити номер банківської картки, строк її дії, PIN-код або CVV2-код картки, пароль у Приват24, а також паролі, що надходять у SMS. Ці дані є конфіденційними, не повідомляйте їх нікому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.