Презентований додаток для відстеження штрафів за порушення ПДР

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

МВС презентували програму для мобільних платформ, за допомогою якого можна перевірити, чи є штрафи через порушення ПДР. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ з посиланням на слова заступника міністра Сергія Гончарова. 

Це дозволить легко відстежити постанови, які оформлені на конкретний транспортний засіб. Також в додатку є зручна функція підписки, яка дозволяє отримувати сповіщення у випадку появи нових постанов. Це значно скорочує час очікування, доки постанова надійде на вашу поштову скриньку, а сплатити все можна онлайн прямо з дому. Це дуже зручно, оскільки у випадку сплати штрафу протягом 10 днів після отримання постанови стягується лише 50% від суми штрафу. 

Цей мобільний додаток розробили як для операційної системи Android, так і для iOS, але на останню він з’явиться найближчим часом, а користувачі Android-смартфонів можуть вже скачати його за цим посиланням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що цікаво, є ще простіший спосіб отримувати сповіщення та оплачувати штрафи вчасно, причому також використовуючи лише мобільну платформу Android чи iOS. Для цього створили Телеграм-бот “Штрафи ПДР”, за допомогою якого можна також підписатись на сповіщення про штрафи та сплатити їх онлайн, використовуючи карту. 

Тут вибір вже за користувачем, але в обох випадок він отримує однакову функціональність, і головним плюсом тут, на мою думку, є навіть не можливість оплатити штраф, не виходячи з дому, а саме те, що шанси протермінувати штраф і сплатити 100% його обсягу значно нижчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.