Apple знову відкриває флагманські магазини в Токіо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Магазини Apple в Токіо будуть відкриті завдяки послабленню обмежень в Японії.

В Японії Apple Inc. вже з середи збирається знову відкрити свої найбільші магазини в країні, повернувши свою роздрібну торгівлю назад в інтернет на одному зі своїх найбільших ринків.

Через спалах коронавірусу по всій Японії були запроваджені обмеження. Після послаблення карантинних заходів в торговельних районах Токіо магазини Apple знову відкриють свої двері. До середини тижня в Японії планують відкрити свої двері всі 10 магазинів Apple. Тиждень назад компанія відновила роботу лише двох з них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple вже відкрила свої магазини в Австрії, Німеччині, Швейцарії, Південній Кореї, Австралії. Також відкриті деякі магазині в Італії та США. На минулому тижні було оголошено, що ще 100 магазинів в США відновлять свою роботу, але половина з них буде працювати в особливому режимі.

В заяві, що підтверджувала відкриття магазинів в Японії, Apple відзначили про необхідність перевірки температури на вході, дотримання соціальної дистанції та використання масок клієнтами і персоналом. Такі вимоги відповідають вимогам, що поширені й серед інших місцевих торгових роздрібних точок, таких як Montbell, які не пускають клієнтів без лицьових масок.

Раніше ми повідомляли про те, що в Україні планують відкрити офіційний магазин Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.