Ґаджети

Xiaomi зробила грандіозні знижки на Mi TV 5 Pro

Share

Завтра компанія Xiaomi запускає черговий розпродаж, в рамках якої можна буде придбати собі телевізори з нової серії Xiaomi Mi TV 5 Pro за досить сильно зниженим ціннику. А ще під купон потраплять санудбари, кріплення і інші додаткові товари, які підійдуть для цих пристроїв. Наприклад, телевізор Xiaomi Mi TV 5 Pro з екраном на 55 дюймів вже завтра буде коштувати 518 доларів. Причому в подарунок буде видана ще й бездротова колонка XiaoAi Small Speaker Play.

Версія на 65 дюймів оцінюється тепер в 700 доларів, а в якості подарунка до покупки дадуть саундбар від Redmi. І навіть найдорожча модель на 75 дюймів теж опуститься до позначки в 700 доларів і в подарунок буде видана стереосистема Xiaomi. Глава підрозділу з виробництва телевізорів Xiaomi Лі Сяошан заявляє, що якщо вірити статистиці, то середня ціна за 75 дюймовий QLED телевізор перевищує позначку в 3000 доларів. І тому Xiaomi Mi TV 5 Pro 75 стане ідеальною пропозицією за 700 доларів, яке може запропонувати найсучасніші технології і преміальний клас пристрою.

Нагадаємо, що у телевізорів серії Xiaomi Mi TV 5 Pro є на борту 4K, технологія HDR10 +, 108% охоплення простору NTSC. Апаратної основою служить процесор Amlogic T972. Пам’яті тут 4 \ 64 гігабайти. Передбачено декодування 8K. Керувати телевізором можна голосовими командами. І все це ми додаємо до ціннику в 700 доларів і шикарному дизайну. Виходить, що це мало не пропозиція року!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І наостанок хотілося б висловити особисту думку з приводу останніх дій від компанії Xiaomi. Мабуть, що все-таки відхід від імені «дешевого бренду» не може бути таким швидким і глобальним. Xiaomi тепер не хоче асоціюватися з дешевизною, і тому цінники на продукцію під брендом Mi підскочили неабияк. Так, тут і якість підросло, і компоненти всюди аж ніяк не дешеві. Але все-таки люди не можуть просто так взяти і почати купувати смартфони по 1000 доларів і телевізори по 2000 доларів, бачачи на них бренд Xiaomi. Мабуть тому і влаштовуються ці нескінченні грандіозні розпродажі мало не щотижня. Але це не точно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024