Xiaomi зробила грандіозні знижки на Mi TV 5 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завтра компанія Xiaomi запускає черговий розпродаж, в рамках якої можна буде придбати собі телевізори з нової серії Xiaomi Mi TV 5 Pro за досить сильно зниженим ціннику. А ще під купон потраплять санудбари, кріплення і інші додаткові товари, які підійдуть для цих пристроїв. Наприклад, телевізор Xiaomi Mi TV 5 Pro з екраном на 55 дюймів вже завтра буде коштувати 518 доларів. Причому в подарунок буде видана ще й бездротова колонка XiaoAi Small Speaker Play.

Версія на 65 дюймів оцінюється тепер в 700 доларів, а в якості подарунка до покупки дадуть саундбар від Redmi. І навіть найдорожча модель на 75 дюймів теж опуститься до позначки в 700 доларів і в подарунок буде видана стереосистема Xiaomi. Глава підрозділу з виробництва телевізорів Xiaomi Лі Сяошан заявляє, що якщо вірити статистиці, то середня ціна за 75 дюймовий QLED телевізор перевищує позначку в 3000 доларів. І тому Xiaomi Mi TV 5 Pro 75 стане ідеальною пропозицією за 700 доларів, яке може запропонувати найсучасніші технології і преміальний клас пристрою.

Нагадаємо, що у телевізорів серії Xiaomi Mi TV 5 Pro є на борту 4K, технологія HDR10 +, 108% охоплення простору NTSC. Апаратної основою служить процесор Amlogic T972. Пам’яті тут 4 \ 64 гігабайти. Передбачено декодування 8K. Керувати телевізором можна голосовими командами. І все це ми додаємо до ціннику в 700 доларів і шикарному дизайну. Виходить, що це мало не пропозиція року!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І наостанок хотілося б висловити особисту думку з приводу останніх дій від компанії Xiaomi. Мабуть, що все-таки відхід від імені «дешевого бренду» не може бути таким швидким і глобальним. Xiaomi тепер не хоче асоціюватися з дешевизною, і тому цінники на продукцію під брендом Mi підскочили неабияк. Так, тут і якість підросло, і компоненти всюди аж ніяк не дешеві. Але все-таки люди не можуть просто так взяти і почати купувати смартфони по 1000 доларів і телевізори по 2000 доларів, бачачи на них бренд Xiaomi. Мабуть тому і влаштовуються ці нескінченні грандіозні розпродажі мало не щотижня. Але це не точно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.