Розкрито основні нововведення в Windows 10 в 2021 році

Розкрито основні нововведення в Windows 10 в 2021 році
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навесні наступного року Microsoft має випустити Windows 10 21H1. Днями були розкриті нововведення в операційній системі в 2021 році.

Розкрито основні нововведення в Windows 10 в 2021 році
Повідомляється , що версія Windows 10 наступного року буде більше відповідати принципу «ОС-як-сервіс». Включатиме в себе оновлений призначений для користувача інтерфейс, Focus Search і розширену версію браузера Edge Chromium.

Що стосується призначеного для користувача інтерфейсу, то його перероблять, щоб зробити зручнішим для сенсорного управління і режиму багатозадачності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Удосконалена версія сенсорного провідника UWP File Explorer, швидше за все, замінить існуючий File Explorer. Перший отримає більші іконки і більш зручні відстані між ними. Буде оновлено і меню «Пуск».

Focus Search дозволить шукати додатки, довільні файли і інформацію в інтернеті. Нова опція буде краще індексувати локальні об’єкти.

Браузер Microsoft Edge на основі Chromium отримає нову опцію пошуку в бічній панелі, яка дозволить користувачам шукати за ключовими словами, не залишаючи поточну сторінку. Це може скоротити кількість відкритих вкладок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.