Skyworth в Україні презентував новий 4К-телевізоріз Dolby Vision за доступною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телевізори з 4К за останні кілька років стали набагато доступнішими більшості покупців, і вже перейшли з преміального в користувацький сегмент, впевнено в ньому закріпившись. Якщо ви ще не купили телевізор з роздільною здатністю 4К, то саме пора задуматись про цю покупку, адже контенту в цій роздільній здатності вже справді багато, і 4К UHD, як роздільна здатність, вже стає стандартом де-факто для комфортного геймінгу та перегляду фільмів.

Дуже хорошим варіантом можна назвати новинку від компанії Skyworth, яка входить до шістки найбільших світових брендів, які випускають телевізори, – Skyworth 4K UHD Q20 AIoT Dolby Vision. На перший погляд, назва довга і незрозуміла, але насправді все дуже просто: 4K UHD – це роздільна здатність, Q20 – модельний номер, AIoT – ознака того, що телевізор є складовою інтернету речей, а Dolby Vision – один з різновидів технологій відображення розширеного динамічного діапазону, або просто HDR. І ще на відміну HDR від Dolby Vision показує неймовірну кількість кольорів, якщо бути точними це понад 68 млрд відтінків.

Телевізор – це, в першу чергу, дисплей, і з ним тут все в порядку. Ця модель отримала IPS-матрицю з максимальною яскравістю 450 ніт, підтримкою Dolby Vision та кутом огляду 178 градусів. Діагональ дисплея – 43 дюйми. Досить важливим аспектом якісної картинки є процесор обробки зображення, і в компанії Skyworth для цього є власна розробка – Trochilus Extreme, яка покращує зображення за допомогою штучного інтелекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невід’ємною складовою сучасних телевізорів, особливо з середнього цінового сегменту, є Smart TV – під цим терміном переважно мають на увазі програмну оболонку, яка дозволяє взаємодіяти з контентом без додаткових телевізійних приставок. Skyworth Q20 AIoT Dolby Vision отримав операційну систему Android TV 9, що, на мою думку, є найбільш вдалим рішенням в принципі з існуючих на даний момент. Ще однією важливою складовою є підтримка Google Assistant, завдяки якій телевізор може стати основною розумного дому, до якого можна приєднати побутову техніку та керувати нею, використовуючи пульт від телевізора, який підтримує GoogleAssistant.

Також не варто забувати про звук, і з ним у цієї моделі все також в порядку – є підтримка домашніх кінотеатрів, акустичних систем та сабвуферів через HDMI ARC, а також підтримка технології об’ємного звучання Dolby Atmos. Сумарна потужність динаміків складає 20W.

Skyworth 4K UHD Q20 AIoT Dolby Vision вже можна купити в українських магазинах, і до цієї моделі справді варто придивитись. Не гайте часу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.