Замовлення з магазину GAP тепер збирають роботи

Замовлення з магазину GAP тепер збирають роботи
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська мережа магазинів одягу Gap почала збирати онлайн-замовлення за допомогою роботів. Так вони хочуть обмежити контакти між працівниками і знизити поширення коронавірусу.

Замовлення з магазину GAP тепер збирають роботи

На початку 2020 року компанія Gap досягла домовленості про те, що до осені вона більш ніж в три рази збільшить кількість роботів, які вона використовує для підбору товару. Тим часом, під час пандемії компанія зіткнулася з великою кількістю замовлень і невеликою кількістю персоналу – велика частина з них перебувала на карантині.

Як відзначили в компанії, кожен робот може замінити чотирьох співробітників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
«Ми не змогли б безпечно розмістити стільки людей в наших розподільчих центрах, – зазначив віце-президент Gap з глобальних логістичних питань Кевін Куц. – Тому я подзвонив в Kindred AI, який продає нам роботів і попросив їх надати нам роботів швидше ».

Gap не розкрила фінансові умови своєї угоди з компанією Kindred. Компанія повідомила, що їм потрібно замінити 6,5 тис. співробітників складу, які можуть бути в зоні ризику зараження коронавірусом. Поки компанія обмежує кількість складських приміщень через керівництво з охорони здоров’я в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.