Москвич подав в суд на Apple за “доведення до гомосексуалізму”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До російського відділення Apple потрапив незвичайний лист: позов до Apple від москвича Разумілова Д. Е., який вимагає компенсацію в мільйон рублів за “доведення до гомосексуалізму”.

Позивач кілька років тому встановив на свій iPhone додаток для операцій з криптовалюта з App Store. Влітку цього року йому прийшов переказ у розмірі 69 GayCoins (трохи більше $1). У супровідному повідомленні було сказано “don’t blame until you do that” або “Не засуджуй, не спробувавши”.

“Я подумав, дійсно, як можна судити про щось, не спробувавши. І вирішив спробувати одностатеві стосунки. Після закінчення двох місяців можу сказати, що загруз в інтимній близькості з представником своєї статі і не можу вибратися назад. У мене з’явився постійний молодий чоловік і я не знаю, як все це пояснити батькам”. — витяг з тексту позову.

Чоловік стверджує, що “загруз в одностатевих стосунках”, прислухавшись до повідомлення. І після цього його життя змінилося на гірше. Звинувачує в події Apple, яка заподіяла “моральні страждання і душевну шкоду”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз справа знаходиться на розгляді Пресненського районного суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.