Поліцейська машина Tesla Model S не змогланаздогнати злочинця через розрядженний акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поліцейський Джессі Хартман (Jesse Hartman) з Фремонта виявився минулого тижня в неприємній ситуації, коли патрульна машина Tesla Model S видала попередження про швидке вичерпання заряду батареї в розпал погоні на автомагістралі.

Офіцер звернувся за допомогою до колег, а сам був змушений припинити переслідування, оскільки заряду залишалося на десять кілометрів. Погоню незабаром довелося припинити, щоб не створювати небезпеку для інших учасників руху, і Хартман став шукати зарядну станцію, щоб отримати можливість повернутися в ділянку своїм ходом.

Звичайно, в подібній ситуації може виявитися і водій автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння, якщо він вчасно не заправить машину.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами прес-секретаря департаменту поліції Фремонта, електромобіль не був заряджений перед зміною Хартмана, і рівень заряду виявився нижче, ніж зазвичай. Як правило, в кінці зміни залишається 40-50% заряду.

Поліцейське управління Фремонта стало першим в США, що включив електромобіль Tesla в парк патрульних машин, щоб оцінити його можливості. Результати пілотної програми будуть доведені до відома міської ради.

Залишається додати, що автомобіль, за яким гнався Хартман, був знайдений в кущах, в які він врізався, недалеко від місця, де погоню довелося перервати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.