Redmi тролить OnePlus на рекламних щитах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найчастіше тролінгом на рекламних щитах займаються виробники автомобілів, але і виробники смартфонів теж можуть порадувати просту людину. Одну таку “битву” помітив мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma). Він опублікував на своїй сторінці в Twitter фото щитів з рекламою Redmi і OnePlus, розміщених одне біля одного.

Судячи з усього, спочатку на щитах з’явилася реклама OnePlus, а вже потім «підключилася» Redmi. На зображеннях новий флагман OnePlus 7, поруч з ним – фото нового посла бренду OnePlus Роберта Дауні-молодшого, відомого персонажу Тоні Старка з фільму «Залізна людина». Текст розміщеному поруч плакаті Redmi дослівно перекладається як «значно перевершує останній One» – тут і гра слів «Starkly – Stark», і пряма вказівка на те, що Redmi K20 перевершує OnePlus 7.

Зазвичай такі історії закінчуються нічим: повисить реклама відведений їй термін, і поступиться місцем іншій. Однак не виключено, що якщо Redmi і OnePlus і далі будуть розміщуватися на цих щитах, то битва маркетологів може вийти на новий рівень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.