Невбивані: AirPods зберегли працездатність після того, як потрапили в шлунок користувача

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач з Тайваню випадково проковтнув один з бездротових навушників AirPods. Девайс зберіг працездатність незважаючи на те, що побував в шлунку людини.

Про нещасний випадок, який стався на Тайвані, розповіли журналісти Cult of Mac. Молодий чоловік на ім’я Бен Су, прокинувшись вранці, виявив, що у нього пропав один з AirPods. Використовуючи додаток Find My iPhone, Су почув звук, джерело якого він спочатку не міг знайти. Пізніше користувач здогадався, що сигнал виходить з його живота — тоді він негайно звернувся в місцеву лікарню.

Рентгенівське обстеження виявило навушник в травному тракті Су-очевидно, він проковтнув його уві сні. Лікарі порадили пацієнту почекати якийсь час: AirPod, за їх припущенням, міг би вийти з тіла молодої людини природним шляхом. В іншому б випадку йому б довелося лягти під ніж хірурга.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бену Су пощастило: пристрій повернулося на біле світло на одній із залізничних станцій. На подив користувача, навушник працював так само, як і до інциденту. Цікаво, що тепер візьме в Бене Су верх: гидливість або $160, які молода людина свого часу виклав за бездротові навушники Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.