Користувачі Android TV почали бачити чужі особисті фото з Google Photos

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви є користувачем будь-якого пристрою з операційною системою Android TV, то ви давно могли звикнути бачити на екрані телевізора в режимі очікування фотографії з ваших альбомів в Google Photos.

Проте недавній баг, який був виявлений в додатку Google Home, призвів до того, що особисті фотографії з Google Photos почали відображатися у інших користувачів Android TV.

Помилка була виявлена кілька днів тому користувачем, який повідомив про дивну поведінку свого телевізора, виробленого компанією Vu. Пристрій працював під управлінням операційної системи Android 7.0 Nougat, при цьому система безпеки не оновлювалася з 2017 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За його словами при використанні додатка Google Home для доступу до телевізора в режимі очікування на екрані відобразилися особисті фотографії з облікових записів деяких незнайомців. З приставкою Xiaomi Mi Box 3 подібна помилка не проявляється. Досі незрозуміло, скільки користувачів побачили чужі фотографії з Google Photos, а також які пристрої з Android TV схильні багу.

В якості запобіжного заходу Google відключила сервіс Google Photos для Android TV, а також віддалений стрімінг за допомогою Google Assistant, займаючись роботою над виправленням. У Google підтвердили, що помилка дійсно прихована в Google Home.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.