Categories: КУРЙОЗИ

Гравець Apex Legends, який витратив 500 доларів на отримання рідкісних речей: Воно того не варте

Share

Як відомо в Apex Legends з лутбоксів випадають, в тому числі «реліквії» (heirloom) – дуже рідкісні косметичні речі. 24-річний гравець Коул так хотів отримати ці речі, що витратив 500 доларів і відкрив 500 контейнерів.

У розмові з Kotaku Коул зазначив, що раніше захоплювався Fortnite, Overwatch і Rocket League, але витратив на косметичні мікротранзакції менше 30 доларів.

«Мені ніколи особливо не щастило з лутбоксами, хоча мені хотілося отримати деякі речі. Я знав особливості їх роботи і не збирався викидати гроші в гонитві за морквою на палиці», – сказав Коул.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випадку з Apex Legends Коул дізнався, що якщо у вас немає всіх наборів реліквій для героїв, то для гарантованого отримання такого набору треба відкрити не більше 500 лутбоксов. У підсумку, Коул почав відкривати контейнери, але незабаром зрозумів, що процес не приносить йому задоволення, як і отримання рідкісних і легендарних речей.

Гравець отримав заповітні «реліквії», але потім написав на Reddit, що «воно того не варте». У розмові з Kotaku Коул зізнався, що написав на Reddit з метою посміятися над собою. Ще Коул хотів застерегти інших людей, щоб вони не чинили так, як він.

“Відверто кажучи, мої відчуття після того, як я витратив 500 доларів, найкраще описати словом “шок”. Я здійснював дурні покупки раніше, але вони не були пов’язані з іграми. Однак тут ти витрачаєш багато грошей на шанс отримати віртуальну річ, яка не представляє реальної цінності для більшості людей, це трохи інше, розумієте?», – сказав Коул.

“Чи є вони [лутбокси] хижими методами монетизації? Можливо. Азартні ігри безсмертні? Непросте питання. Багатьом людям подобаються азартні ігри, і вони роблять це свідомо. Це може бути весело, але при наявності контролю. Умовно-безкоштовним іграм треба заробляти, і лутбокси це пропонують. Втім, є багато умовно-безкоштовних ігор, які процвітають без скандальних лутбоксів”, – зазначив Коул.

На думку Коула, в Apex Legends могла б використовуватися така ж система монетизації, як в Fortnite з можливістю купувати конкретні косметичні речі. Проте Коул визнає, що при наявності в Apex Legends можливості купувати «реліквії» відразу, а не вибивати їх з контейнерів, Respawn і EA отримали б від нього близько 30 доларів, а не 500 доларів.

“Я знаю, що моя історія не унікальна”, – підсумував Коул.

Apex Legends доступна на РС, PS4 і Xbox One.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Тетюшев Данило

Люблю Apple, розповідаю про гаджети, кіно і корисні речі зі світу IT.

Опублікував
Тетюшев Данило
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024