Розумні кросівки Nike, що самі шнуруються, ламаються при підключенні до Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі розумних самозашнуровывающихся кросівок Nike Adapt BB почали скаржитися, що додаток-компаньйон під Android «зламав» їх взуття майбутнього.

Останнє оновлення додатка призводить до того, що кросівки (або один кросівок) перестають підключатися до смартфону і автоматично шнуроватися. В деяких випадках, після чергового підключення до смартфону кросівки перестали “зав’язуватися” навіть вручну за допомогою кнопок на підошві. Простіше кажучи, моторчик для шнурівки перестає працювати взагалі.

Деяким користувачам допомогло перезавантаження кросівок, у інших це не спрацьовує, не допомагає також перевстановлення програми, перепідключення Bluetooth і тому подібні заходи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники компанії Nike повідомили у відгуках до додатка в Google Play, що компанія вже знає про проблему і працює над її вирішенням.

Продажу Nike Adapt BB в США почалися в середині лютого за ціною 350 доларів (близько 9500 грн.). Вони також працюють з iPhone і користувачі відзначають, що додаток для iOS функціональніше і працює стабільніше, ніж для Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.