Новина вихідного дня: грабіжник, який не дружить з технологіями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Герой цієї новини – 19-річний грабіжник банків, що уявив, що він – сам Джон Діллінджер. У місті Остін, яке є столицею штату Техас, молодий і не дуже кмітливий хлопець на ім’я Лука Манджарано зайшов у банк, прикрившись капюшоном, і сунув касиру записку, яка містить погрози і вимоги грошей. Після отримання бажаної суми він вийшов з банку і поїхав на електросамокаті “Jump” … який містить GPS-трекер … який був орендований в Uber … на свої документи … геній!

Природно, горе-грабіжника дуже швидко знайшли. Він значно спростив процес пошуку тим фактом, що розраховувався з Uber за допомогою своєї основної кредитки (з якої здійснював витрати і після пограбування), а при заповненні особистих даних в анкеті вказав свій реальний номер телефону. Хлопець навіть не відключав GPS на своєму смартфоні, тому весь пройдений їм маршрут стане найважливішим і беззаперечним речовим доказом. Загалом, вчиняючи злочин, початківець грабіжник зробив все максимально неправильно, наскільки це взагалі було можливо, а все тому, що не розбирається в технологіях і не розуміє принципу їх роботи.

На всяк випадок: iTechua не пропагандує пограбування банків та іншу злочинну діяльність. Дорогі читачі, дотримуйтеся закону!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.