Вибух телефону JioPhone вбив 60-річного індійця

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пожежі і вибухи мобільних телефонів можуть не тільки налякати, заподіяти матеріальної шкоди або нанести травму, але і привести до трагічних наслідків. В індійському селі Нетавалгарх Пачли в Читтагонге в результаті вибуху телефону JioPhone загинув 60-річний чоловік.

За словами його дружини, Кишоре Сінгх забув дістати телефон з кишені, коли лягав спати. Вранці жінка, яка займалася домашніми справами, раптово почула гучний звук, і перш ніж вона встигла дістатися до чоловіка, той вже був охоплений вогнем і отримав сильні опіки. Сінгх помер по дорозі в лікарню.

JioPhone — дуже дешевий апарат, поширюваний індійським оператором мобільного зв’язку Reliance Jio за підтримки уряду. Загиблий придбав пристрій всього за 16 доларів приблизно за два місяці до того. Невідомо, чи був телефон в ремонті, але ймовірність цього досить мала, враховуючи час купівлі. Після події багато жителів села відразу ж відмовилися від телефонів JioPhone, відзначаючи їх низьку якість. Місцева влада почала розслідування. Оператор поки не коментує ситуацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.