Apple не бачить браку у гнутих iPad Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після початку продажів нових iPad Pro 2018 року, їх користувачі почали скаржитися, що корпуси планшетів злегка зігнуті. Звичайно, покупці виявилися незадоволені і засмучені, виявивши явний дефект в пристрої вартістю близько тисячі доларів. Проте, згідно із заявою Apple це не шлюб, а нормальна «поведінка».

Apple отказалась признать браком гнутые iPad Pro

Компанія заявила журналістам ресурсу Verge, що деякі з iPad Pro 2018 року поставляються з «дуже невеликим» вигином алюмінієвого корпусу. За словами виробника, це побічний ефект виробничого процесу, він не посилиться з часом і не вплине негативно на продуктивність або функції нового планшета. Apple не розглядає такий вигин в якості браку.

Apple отказалась признать браком гнутые iPad Pro

Як пояснила Apple, вигин з’являється в результаті процесу охолодження металевих і пластикових компонентів планшета під час виробництва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Apple отказалась признать браком гнутые iPad Pro

У США планшет продається за ціною від 799 доларів (22 000 грн.) за базову 11-дюймову версію і до 1899 доларів (52 300 грн.) за саму просунуту 12,9-дюймову з 1 ТБ на накопичувачі і підтримкою LTE. В Україні ціна стартує від 25 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.