У останній час Apple набридає користувачам надокучливою рекламою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки но у світі сталося величезне зростання спам-дзвінків, як джерела повідомляють, що останнім часом Apple також стала більш активно рекламувати товари і послуги за допомогою push-повідомлень в iOS.

Раніше Apple особливо не зловживала такими можливостями, але, судячи з усього, проблеми на ринку смартфонів підштовхнули компанію до зміни своєї позиції.

Повідомляється, що спочатку Apple почала рекламувати програму iPhone Upgrade, що цілком нормально, але пізніше користувачі стали отримувати повідомлення про нові епізоди шоу Carpool Karaoke, що вже досить спірно, так як його дивляться далеко не всі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але на цьому компанія не зупинилася. На даний момент за допомогою push-повідомлень Apple рекламує фактично і зовсім чужі продукти. Зокрема, останні повідомлення присвячені появі підтримки Apple Music в розумних колонках Amazon Echo. Так, можна сказати, що Apple рекламує свій музичний сервіс, але ж це тільки половина реклами.

Куди заведе Apple ця доріжка, можна лише гадати, але користувачі явно не будуть раді збільшиленню кількості такої реклами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.