24 співробітника Amazon були госпіталізовані із-за помилки робота

Не секрет, що в найбільшому онлайновому магазині Amazon пліч-о-пліч з людьми працюють роботи. Перші з них з’явилися в центрах виконання замовлень ще кілька років тому і на теперішній час роботи є приблизно на кожному сьомому з 185 об’єктів компанії. Більш того, Amazon розробляє роботів, які будуть не просто займатися вантажно-розвантажувальними роботами, але і самостійно комплектувати замовлення. Зараз для цієї мети використовуються люди. Багато людей. Дуже багато. Наприклад, на складі в селищі Роббінсвілл, штат Нью-Джерсі, зайнято понад 3000 осіб.

На цьому тижні На складі сталася подія, винуватцем в якій названий робот. Він пошкодив банку ведмежого репеленту, в результаті чого було госпіталізовано 24 працівника. За даними ABC News, один співробітник знаходиться в критичному стані, проте в заяві, опублікованій компанією, сказано, що всі співробітники покинуть лікувальний заклад протягом 24 годин (швидше за все, це вже сталося).

Спочатку передбачалося, що засіб для відлякування ведмедів, по суті нагадує перцевий балончик, впав з полиці. Однак за уточненими даними, робот проколов балон, в результаті чого до повітря потрапили токсичні пари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.