Apple може переоцінити попит на iPhone XR iPhone XS / XS Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як передбачався перерозподіл більш дорогих iPhone XS і XS Max, та трохи тоншого iPhone XR, схоже, Apple розчаровує як компанію надмірно оптимістичні фінансові аналітики.

Різні джерела ланцюжка поставок натякають не на один , а на два великих скорочення виробництва останнім часом, причому замовлення скасовані у ключових збирачів і виробників деталей, які намагаються зберегти свій бізнес на плаву.

Вірте чи ні, все може бути навіть гірше, ніж вважалося раніше, згідно надійним джерелам, накшталт Wall Street Journal (та Reuters). Ці анонімні інсайдери стверджують, що Apple повинна була скоротити виробничі операції для всього сімейства iPhone 2018 року, а не частково компенсувати слабкий попит XR з кращими, ніж очікувалося, продажами XS XS і Max, як припускають інші аналітики та публікації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

IPhone XR залишається «особливо проблематичним», оскільки, згідно з повідомленнями, початковий план виробництва Apple «доходить до третини з майже 70 мільйонами одиниць, а деякі постачальники просили продовжити з вересня по лютий». Але в той же час iPhone XS і XS Max, мабуть, не навіюють ентузіазму, який вже прогнозується як відносно низький.

Звичайно, ми можемо ніколи не дізнатися, чи будуть ці похмурі прогнози збудуватися, оскільки технологічний гігант, заснований Купертіно, більше не збирається повідомляти про квартальних кількостях відвантаження для iPhone або iPads.

Знову ж таки, можна з упевненістю припустити, що рішення було прийнято, так як Apple почала отримувати сигнали від роздрібних торговців і клієнтів в порівнянні зі звичайним попитом на нові iPhone протягом курортного сезону. У будь-якому випадку, поки прибуток не впаде, компанія буде у порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.