Twitch пояснив, що робитиме Консультативна рада з безпеки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому Twitch представив Консультативну раду з безпеки. Тепер керівник компанії Еммет Шир опублікував роз’яснення того, чому взагалі існує рада і обмежив її повноваження.

Поєднання блогерів та експертів з безпеки, які входять до ради, призначене для співпраці з внутрішніми групами співробітників, коли вони приймають рішення про безпеку спільноти. Рада не виступатиме в якості модератора, не матиме доступ до конкретних справ і не представлятиме компанію.

Шир також пояснив, як Twitch обирав перших учасників. Керівники платформи хотіли людей з «сильною незалежною думкою». За словами генерального директора, місце ради — це «не перевірка ідеології» або підтримка певної точки зору.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, один з членів ради зіткнувся з переслідуванням. За словами Newsweek, Стеф Лоер, трансендерна стрімерша, відома як «FerociouslySteph», зіткнулася з переслідуванням і трансфобією незабаром після того, як вона була призначена до ради. Її критикують за те, що Лоер нападає на інші культурні групи, незважаючи на те, що вона сама зіткнулася з неприйняттям оточуючих.

Шир підкреслив, що така реакція «лише підкреслює важливість ради».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.