У мережу злили подробиці майбутніх новинок Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією інсайдера, компанія Xiaomi готується презентувати новий смартфон Redmi K30i, телевізор Mi TV з OLED-дисплеєм і інші пристрої.

Інсайдер розповів про декілька цікавих пристроях, які будуть випущені китайським виробником гаджетів Xiaomi. Статтю з витоками в суботу опублікували на порталі 91mobiles.

Серед злитих новинок Xiaomi виявився смартфон Redmi K30i, чутки про який вже давно ходили в мережі. Апарат буде модернізованою версією Redmi K30 5G. Новий смартфон також отримав підтримку 5G. У нього встановлять процесор MediaTek Dimensity 800е, 6 Гб ОП і накопичувач об’ємом 128 Гб. Передбачувана вартість девайса складе 1799 юанів (8000 гривень). Очікується, що його випустять в білому і фіолетовому кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом Xiaomi також повинні представити перший Mi TV з OLED-дисплеєм діагоналлю 65 дюймів. Крім того, лінійка Mi TV поповниться 43-дюймовою моделлю і першої 32-дюймової PRO-версією.

Якщо вірити джерелу, скоро фанатам Xiaomi представлять ноутбук RedmiBook 14 другого покоління, який буде оснащений процесорами Ryzen 5 і Ryzen 7, 16 Гб ОП і SSD-накопичувачем на 512 Гб. Модель в двох кольорах: сріблястому і сірому.

Серед інших готуються до запуску розробок Xiaomi саундбар Redmi TV і «розумна колонка» Mi XiaoAI Speaker Art.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.