Названа дата коли представлять GTA VI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки користувачі насолоджуються безкоштовною можливістю пограти в GTA V, експерти та інсайдери намагаються зрозуміти, коли варто очікувати нову частину.

Нова версія гри GTA вийде не раніше ніж у 2022 році. Таку інформацію повідомив редактор порталу “Ігроманія” Геворг Акопян. Чоловік зазначив, що виробники не будуть поспішати з розробкою, оскільки остання, п’ята частина, користується великою популярністю у гравців.

Всі чекають гру через деякий час. Я думаю, що це станеться на наступному поколінні консолей, які в цьому році презентують, а потім гра повинна буде вийти. Йдеться про 2022-2023 роки”, – заявив редактор в інтерв’ю з кореспондентом iReactor .

Нещодавно в Мережі з’явилися перші кадри нової версії гри. Користувачі впевнені, що шоста частина Grand Theft Auto швидше на фінальній частині розробки, ніж на самому початку шляху. У відео можна розглянути цифри і графіки, одне залишається невідомим – на якому пристрої була запущена гра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер припускають, що GTA VI вийде вже на нових приставках PS5 і Xbox Series X і не буде підтримуватися старим поколінням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.