Авторитетне джерело поділилося даними про нову GTA

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулої ночі навколо Grand Theft Auto VI розгорнулася справжня драма. Журналісти французького порталу RockstarMag, присвяченого тайтла відомої британської компанії, опублікували новий подкаст, де поділилися свіжими інсайдами про гру. Інформація йшла врозріз з даними Джейсона Шрайера , а потім і зовсім була видалена з інтернету. Чому?

Мабуть, для початку варто розповісти про те, чому Кріс Ліберті – інсайдер порталу RockstarMag, – заслуговує на довіру. По-перше, це досить відома людина в ком’юніті фанатів GTA, до того ж на його Twitter підписаний аккаунт Rockstar Games, що говорить про повагу до нього з боку розробників. По-друге, близько року тому Кріс повідав публіці інсайдерські дані про напружені відносини між студією Rockstar Games і видавцем Take-Two, що в подальшому призвело до відходу з компанії Дена Хаузера – провідного сценариста останніх ігор британської студії.

Що ж такого сказав Кріс? Він нібито не чув нічого про те, що GTA VI буде грою «середнього розміру». Трохи раніше інший авторитетне джерело, Tez, і зовсім заявляв, ніби розробка шостої частини стартувала ще в 2014 році, і в даний момент проект не може перебувати в ранній стадії розробки – Кріс Ліберті швидше розділяє цю позицію, але допускає, що гру могли запустити на якомусь етапі. Крім того, інсайдер заявив, що найближчим часом публіці не варто чекати нової інформації про GTA VI, а якщо вона і буде, то дуже розчарує. На жаль, Ліберті не уточнив, що він мав на увазі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.