Засновник Telegram Павло Дуров назвав пандемію COVID-19 загрозою для всього людства

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Павло Дуров вважає, що пандемія коронавірусу є загрозою для людського виду і після її закінчення світ не буде колишнім. Він закликав людей використовувати час самоізоляції для створення “кращої версії себе” в Telegram.

Творець соціальної мережі “ВКонтакте” і месенджера Telegram повідомив, що світ може очікувати “цивілізаційний зсув, що проходить крізь покоління” після пандемії коронавірусу.

Також підприємець назвав поширення коронавірусу “загрозою для всього нашого виду”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Коли пандемія закінчиться, світ вже не повернеться до нормального стану. Саме від нас залежить, чи буде новий світ, який незабаром народиться, найкращим місцем, ніж той, який ми залишаємо позаду”, – написав Дуров.

Підприємець вважає, що ізоляція – шанс для людей створити “кращу версію себе”, а також шанс для технологій довести свою цінність.

Потрібно відзначити, що Дуров також повідомив, що в квітні Telegram верифікувати і почав просувати 17 каналів міністерств охорони здоров’я в різних країнах світу. Засновник месенджера зазначив, що Telegram – не та компанія, яку можна вважати співпрацює з держструктурами, проте в цьому випадку зроблено виняток для того, щоб допомагати урядам поширювати інформацію про коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.