Skype представив нову функцію, для покращення зв’язку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У зв’язку з тим, що люди змушені залишати свої офіси і школи, щоб уникнути поширення коронавірусу, мережа розривається від незвично великої кількості відеодзвінків. Незважаючи на те, що для обивателя головним клієнтом голосового- і відео-спілкування в мережі був і залишається Skype від Microsoft, в останні дні надзвичайну популярність набуває інший продукт – Zoom.

В основному, це пов’язано з тим, що Zoom спростив процес проведення відео-конференцій та установки необхідного програмного забезпечення донезмоги – можливо, навіть занадто спростив, враховуючи деякі компроміси в області безпеки і конфіденційності. Однак Skype, нарешті, готовий дати відсіч за допомогою функції «Meet Now».

За допомогою Meet Now організатор відеоконференції зможе створити і дати доступ до конференції іншим користувачам всього в три кліка, як то кажуть в прес-релізі компанії. Хост-комп’ютера навіть не потрібно встановлювати Skype – ви можете почати процес з сайту сервісу, а потім запросити людей, використовуючи просте посилання або кнопку «поділитися». Якщо у запрошуваного абонента встановлений Skype, він зможе відкрити програму для комп’ютера або смартфона, а якщо немає, то відкриється веб-клієнт, що працює в Chrome або Edge.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Zoom вже внесла деякі зміни і пообіцяла внести багато правки для вирішення проблем з анонімністю і стабільністю роботи. А поки подивимося, чи допоможе ця новинка Skype повернути переметнулися користувачів, які вже встигли звикнути до програмного забезпечення конкурентів для проведення відеоконференцій.

Джерело: fonearena.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.