YouTube знижує якість відео через COVID-19

epa08319685 A Yemeni worker wearing a protective suit disinfects a keyboard at an office amid concerns over the spread of the coronavirus Covid-19, in Sanaa, Yemen, 24 March 2020. Yemen is taking increased precautionary measures to stem the widespread of the SARS-CoV-2 Coronavirus which causes the Covid-19 disease, calling on people to stay home and avoid large gatherings. Yemen has no confirmed cases of the coronavirus. EPA-EFE/YAHYA ARHAB
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак користувачам надається можливість вручну керувати якістю відтворення, натиснувши відповідну іконку і вибравши потрібний параметр

Відеохостинг YouTube повідомив про зниження встановленого за замовчуванням якості відтворення відеороликів з HD до стандартного. Про це йдеться в заяві компанії, поширеній в ЗМІ у вівторок, 24 березня.

Минулого тижня ми тимчасово встановили в Європейському союзі, Великобританії і Швейцарії стандартну якість відтворення відеороликів за замовчуванням. Беручи до уваги глобальну природу цієї кризи, з сьогоднішнього дня ми вводимо це для всього світу, – зазначено в повідомленні.

Зниження якості передачі зображення з HD до стандартного пов’язано з небезпекою перевантаження телекомунікаційної інфраструктури через те, що в зв’язку з віддаленою роботою і самоізоляції людей пікове навантаження на мережі зміщується зі звичних для провайдерів вечірніх годин на період з полудня до дев’ятої вечора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окремо наголошується, що користувачі зможуть вручну регулювати якість відтворення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.