У мережі з’явився сайт, який розраховує шанси пережити пандемію

Про COVID-19 однозначно варто знати, але краще не панікувати на рівному місці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ентузіасти запустили сайт «CoronaDon’tPanic!» зі спеціальним калькулятором, який розраховує шанси користувача пережити інфекцію. Сторінка доступна за цим посиланням.

Калькулятор пропонує ввести свій вік, стать, наявність інших серйозних проблем зі здоров’ям і країну проживання. Без обтяжуючих факторів можна відчувати себе досить спокійно. Наприклад, у 40-річного чоловіка без інших діагнозів ймовірність померти від коронавірусу становить 0,3052% (приблизно, як від випадкового падіння).

«Цей сайт протистоїть паніці навколо коронавірусу, – відзначають творці на сторінці калькулятора. Вони підкреслюють, що напевно не можна сказати про будь-чиї шанси одужати після зараження COVID-19, але просять людей припинити скуповувати туалетний папір.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні був запущений жартівливий сайт, де можна розрахувати свої запаси туалетного паперу на період карантину. Автори цього проекту зрозуміли, що їх жарт може пояснити масам, що не варто займатися накопиченням в умовах, далеких від глобальної катастрофи.

 

За новинами коронавірусу складно встежити, через що також з’явився сайт «Is It Cancelled Yet?» , де можна стежити за всіма скасованими або перенесеними через пандемію заходами. У списку вказані великі виставки, шоу і спортивні події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.