Мобільний додаток YouTube отримав оновлення інтерфейсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google оновила мобільний додаток YouTube для програмних платформ Android і iOS. Головна зміна торкнулася вкладки “В тренді”, яка була замінена більш повним і, ймовірно, більш корисним розділом “Навігатор”.

Варто відзначити, що вкладка “в тренді” не була повністю видалена. Розробники зробили її одним з розділів вкладки “Навігатор”, тому користувачі зможуть легко знаходити найбільш популярні ролики. Тут же можна знайти популярні відео різних категорій. На даний момент користувачам доступні вкладки “Музика”, “Відеоігри” і “Фільми”, але в майбутньому категорій стане більше, оскільки в англомовній версії програми вже додані розділи “Новини”, “Мода”, “Навчання” та ін.

Швидше за все, оновлення припаде до смаку багатьом користувачам мобільного додатку YouTube, оскільки додана близько двох років тому вкладка “В тренді” неодноразово піддавалася критиці. Справа в тому, що найчастіше випадкові натискання на цю вкладку приводили до виводу контенту, в перегляді якого користувач не був зацікавлений. Тепер же, взаємодія з додатком стане зручніше, оскільки вкладка “Навігатор” надає більше можливостей для пошуку цікавих роликів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час оновлення програми YouTube доступне всім користувачам мобільних пристроїв, що працюють під управлінням Android і iOS. Якщо у вас ще не з’явився розділ “Навігатор” автоматично, але ви хотіли б почати його використання негайно, то оновити додаток YouTube можна вручну, скориставшись офіційним магазином цифрового контенту Play Store або App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.