Китай успішно подолав найгіршу фазу спалаху коронавіруса, виробництво iPhone 9 почалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник Foxconn Террі Гоу (Terry Gou) виступив з офіційною заявою про те, що відновлення роботи заводів Foxconn в Китаї йде за планом. Темпи виробництва перевершили очікування.

Він зазначив, що найближчим часом Foxconn планує вийти на звичний рівень виробництва. Однак зниження споживчого попиту через тривалий спалах коронавіруса вплине на прибуток компанії і її партнерів. Виручка Foxconn в лютому скоротилася більш ніж на 1,6 млрд доларів через закриття підприємств і необхідності відправляти робітників додому.

Foxconn є основним виробником Apple. Одним з наслідків спалаху коронавіруса COVID-19 стала затримка виробництва iPhone 9. Через проблеми з поставками і непрацюючих заводів компанії Apple довелося кілька разів відкладати запуск нового недорого iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що вперше за кілька тижнів в Китаї заражаються коронавірусів менше 10 осіб на добу. Країна оголосила, що успішно подолала найгіршу фазу спалаху.

Життя в Китаї поступово повертається у звичне русло. Компанії і фабрики відновлюють свою роботу. Втім, в деяких країнах коронавірус прийшов тільки зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.