Нові функції в додатку Uber: підтвердження за допомогою PIN-коду, оновлений дизайн і перекладач

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Uber представила нові функції свого додатка в Україні, завдяки яким посадка в автомобіль стане більш зручною і безпечною, а спілкування між користувачем і водієм значно спроститься.

Тепер користувачі зможуть підтвердити своє замовлення машини за допомогою PIN-коду — наприклад, щоб хтось інший не поїхав на вашому таксі.

Для цього в налаштуваннях необхідно вибрати пункт «Перевірте деталі поїздки» і активувати функцію «Використовувати PIN-код для підтвердження поїздок», а потім вибрати використання даної функції при кожній поїздці або тільки під час вечірніх поїздок (21:00 — 6 ранку).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схема дії проста: після замовлення автомобіля Ви отримуєте чотиризначний PIN-код, який говорите водієві. Поїздка почнеться тільки після того, як водій введе цей код, а пасажир отримає повідомлення про те, що код введений правильно.

Цю функцію можна відключити в будь-який момент.

Ще одне нововведення стане в нагоді іноземним клієнтам або українцям, які користуються Uber в інших країнах. Це функція перекладу, яка полегшить спілкування водія з пасажиром.

Спочатку текст повідомлення, відправленого водієм, відображається у користувача на тій же мові, на якому був відправлений. Однак перекладач моментально переведе його на необхідну мову.

Додаток підтримує більше 100 мов для перекладу.

Новий інтерфейс дозволяє більш уважно відстежувати статус поїздки завдяки спливаючим активним повідомленням з інформацією про майбутню поїздку: час, що залишився до прибуття водія, точка посадки і в якому напрямку до неї слід направлятися. Таким чином, користувачам буде зручніше стежити за статусом своєї поїздки і пересуванням водія на карті в додатку Uber.

Також текст стає більш зручним для візуального сприйняття в міру прибуття водія до місця посадки, а відомості про поїздку (ім’я водія, номерний знак, модель автомобіля) відображаються більш помітно в додатку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.