Техпідтримка Android тепер працює через Твіттер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний акаунт Android в Твіттері переважно використовувався для анонсів нових фішок, продуктів та ініціатив. Але зараз Google офіційно надає в Твіттері і техпідтримку.  Google анонсували новини на Твіттері (27 січня), підтвердивши, що люди можуть твітити їхні запитання, додаючи хештег #AndroidHelp, що отримати відповідь.

Пост на Reddit, який запостив аккаунт під назвою “AndroidOSSupport”, каже, що техпідтримка здійснюється у зв’язку з багами, безпекою, ідентифікації та автентифікації, доступності і “багатьма іншими фішками Android”. Офіційний Twitter-аккаунт Android, на жаль, не надасть допомоги у зв’язку з проблемами вашої оболонки, наприклад, MIUI чи Samsung Experience чи проблемами з камерою, яка працює через клієнт виробника. В таких випадках варто звертатись напряму в техпідтримку виробника телефона.

Що цікаво, Twitter-аккаунт Android поки що не відповідав на запитання з таким хештегом. Це може бути у зв’язку з тим, що аккаунт відповідає у приватні повідомлення, або з тим, що акаунт відповідає тільки в робочі години по часу США, і через це ще не почав роботу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надємось, що Google зможе забезпечити належну швидкість техпідтримки завдяки великому штату працівнкиів, бо користувачів Android по всьому світу буквально мільярди, і останнє, чого ви захочете, задаючи питання – відповіді за два тижні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.