Eпiдeмiя в Китaї зpyйнyвaлa плaни Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кoмпaнiя Huawei oгoлocилa, щo вoнa змyшeнa вiдклacти cвoю нaйбiльшy щopiчнy кoнфepeнцію poзpoбникiв HDC.Cloud. Пpичинoю cтaлa вipycнa eпiдемiя в мicті Ухань, якa викликaлa сеpйозну тpивогу в Китаї.

Захід HDC.Cloud 2020 року, який спочатку планувалося провести в Шеньчжені з 11 по 12 лютого 2020 року, було перенесено на 27-28 березня 2020 року. Приною перенесення презентації, відповідає спалах кронавірусу, заразитися яким люди могли від змій. Справа в тому, що багато жителів Китаю нерідко вживають в їжу змій та інших диких тварин. Така інформація була опублікована ЗМІ буквально кілька годин тому.

Багато компаній, що працюють в регіоні, попереджають своїх співробітників, a також громадян, які проживають в регіоні, про необхідність проявляти обережність при пересуванні на відкритому повітрі. Маски для обличчя були розпродані в Південно-Східній Азії. Ухань в даний час знаходиться на карантині: 11 мільйонам чоловік заборонено залишати регіон, в той же час доведено, що 17 людей вже загинуло в результаті спалаху кронавіруса.

HDC.Cloud є найбільшою щорічною конференцією розробників Huawei, яка проводиться регулярно протягом багатьох років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.