Firefox готує велике оновлення Android-додатка, обіцяє кращий браузер на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mozilla вирішив «створити новий браузерний додаток для Android, щоб браузер був швидший і надійніший, ніж його поточна стабільна версія». Компанія також хотіла, щоб додаток був заснований на власному движку мобільного браузера GeckoView, що дозволило б користувачам насолоджуватися «найвищим рівнем конфіденційності та безпеки, доступним на платформі Android».

Компанія також не хотіла, щоб користувачам Android доводилося вибирати «між конфіденційністю і відмінним браузером».

18.01.2020, Firefox оголосила, що починаючи з майбутнього вівторка, 21 січня, буде запущена нова версія Firefox Nightly. Ця версія заснована на Firefox Preview Beta, яка була спочатку запущена в червні минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви використовували додаток Firefox Preview, ви, мабуть, помітили впровадження таких функцій, як нижнє розташування навігаційної панелі, більш швидка прогрузка сторінки, і більш сучасний користувальницький інтерфейс.

Додаток Firefox Nightly може бути встановлено з Google Play Store, хоча ця версія браузера не є стабільною. Firefox каже, що починаючи з наступного вівторка, коли Firefox Nightly почне використовувати функції з Firefox Preview, користувачі відзначать більш зручне і швидке додавання по-справжньому важливих у використанні функцій.

Firefox каже, що за останні пару місяців компанія вивчала проблеми, від яких користувачі хотіли б позбутися. Ці проблеми були визначені шляхом проглядання відгуків користувачів і аналізу використання програми. Це дозволило розробникам вивчити, які зміни вони повинні були внести.

Цієї весни нова версія Firefox для Android почне бета-тестування, а стабільна версія програми отримає оновлення в середині цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.