Google додасть в Android довгоочікувану функцію для стандартної «звонилки»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціально для власної лінійки смартфонів Google Pixel і пристроїв, що входять до складу програми Android One, компанія випускає окрему версію стандартного додатка «Телефон». За даними джерел мережі, його функціональність скоро розшириться корисною опцією, давно вирізаною з стокового Android.

Незабаром після появи інформації про плани Xiaomi відмовитися від декількох фірмових додатків в складі прошивки MIUI на користь аналогів від Google, користувачі були стурбовані тим, що в стокової «дзвонилка» Google буде недоступна функція запису телефонних розмов. 

Але по всій видимості, хвилювання виявилися марними – в коді нової версії додатка Google Phone 43.0.289191107, що вийшла для смартфона Google Pixel 4, розробникам софта для Android вдалося виявити згадку функції запису дзвінків. Схоже, що вперше з часів Android 6 Marshmallow дана функція може з’явитися в якості штатної.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, у розробників навіть з’явилося припущення, що поява кількох таких важливих для тисяч користувачів рядків сталося саме на прохання Xiaomi. У поточній бета-версії додатка Google Phone кнопка запису дзвінків ще не з’явилася, але програмісти впевнені, що це лише питання часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.